Бойко Борисов трябва да бъде съден за корупционни схеми в БългарияТова

...
Бойко Борисов трябва да бъде съден за корупционни схеми в БългарияТова
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Бойко Борисов трябва да бъде съден за корупционни схеми в България

" Бойко Борисов би трябвало да бъде съден за корупционни схеми в България "

Това сподели в студиото на „ Събуди се ” по  съпредседателят на „ Демократична България ” Атанас Атанасов.

" Обяваването на ареста на Бойко Борисов за противозаконен бе недомислена стъпка, която целеше обществен резултат. Той би трябвало да бъде разследван и съден за доста съществени корупционни схеми в България. Това би трябвало да стане при обща работа на всички органи ", разясни Атанасов

„ Борисов има невероятна дарба да манипулира. Той в действителност би трябвало да остане в предишното, запушва запушва българската страна ”, сподели още той.

За казуса с мигрантите:

„ Проблемът с българо-турската граница не от през вчерашния ден. През годините не бяха взети съответни ограничения. Има голям контингент от младежи, които търсят реализация в Западна Европа. За по този начин нареченото преградно оборудване бяха излети една камара милиони левове. Гърците направиха доста по-късно на гръцко-турската граница ограда. Там обаче пиле не може да прехвръкне, тъй като е направена качествено. В България опънаха една телена мрежа.

Трябва с жива мощ да бъде защитавана границата. Българската система за сигурност е недофинансирана. Няма система за кадрово комплектуване. По времето на Борисов в системата за сигурност се назначаваха не подобаващи специалисти, а комфортни хора, които да обслужват режима му. Министерски съвет дава отговор за сигурността и публичния ред в страната. Шефовете на най-важните служби в сигурността се назначават от президента и извършват неговата воля.

не носи отговорност обаче те се регистрират пред него. Министерски съвет няма надзор върху тях. Това би трябвало да се промени. Този, който носи отговорност, би трябвало да има цялостното право и независимост да дефинира хората, с които ще извършва дилемите ”, сподели Атанасов.

За предлагането на Слави Трифонов за референдум:

„ Парламентарната република буксува. Това, което предлага Трифонов, не може да стане съгласно Конституцията. Той е един от отговорните за боксуването на българската република. Миналата година той имаше цялостната опция да сформира държавно управление и провали всичко ”, сподели той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР